fotosessie boeken

Wil je graag een fotosessie vastleggen?


Heb je mijn werk gezien en bevalt het je? Vul het reserveringsformulier in om een afspraak vast te leggen. Fotosessies kunnen op elke dag van de week behalve in het weekend of feestdagen.


Zet zeker je gegevens in je mail en omschrijf zo goed mogelijk wat je graag wil en wat je verwachtingen zijn zodat ik je zo correct mogelijk kan antwoorden.


Om een afspraak vast te leggen vraag ik een voorschot van 50 euro. In ruil reserveer ik ruim de tijd voor jouw sessie in mijn agenda op de afgesproken datum. Zodra het voorschot is betaald kan je zeker zijn van je reservatie.


Newbornsessies worden bij voorkeur in de eerste 2 levensweken geboekt. Daarom leggen we - in overleg - steeds een voorlopige datum vast rond je uitgerekende datum. Newbornsessies gebeuren steeds bij mijn thuis,  in de studio, te Niel-bij-As.


Newbornfotografie is een zeer specifieke vorm van fotografie. Het richt zich op de slapende baby tussen de 4 en 18 dagen oud. Dan is de baby nog klein genoeg om hem in foetushouding te kunnen fotografen en is de kans op baby acné kleiner. Als je graag newbornfoto's wil voor jouw babytje, is het noodzakelijk om deze shoot al in te plannen als je nog zwanger bent, bij voorkeur reeds vanaf de 6de zwangerschapsmaand. In eerste instantie leggen we een voorlopige afspraak vast in de week na je uitgerekende datum. Na de bevalling contacteer je me best zo snel mogelijk om de datum voor jullie newbornsessie te bevestigen of eventueel te verplaatsen, zodat je kleintje op de dag van de shoot de ideale leeftijd heeft.


Zwangerschapssessies gaan bij voorkeur door tussen de 32ste en 38ste week. Indien je graag blote buik foto's wil raad ik aan om de bolle buiksessie in te plannen in de 33ste of 34ste zwangerschapsweek omdat je buik dan het rondste is. Ben je zwanger of net bevallen en wil je graag in een specifieke periode bij me terecht kunnen, mail me dan op tijd zodat ik zeker nog plaats heb in mijn agenda. Bolle Buik sessies en Newbornsessies leg je best al vast halverwege je zwangerschap. Zo kunnen we beide sessies op het perfecte tijdstip inplannen.


Wil je een kindershoot afspreken, laat me dan ook even het ritme van je kind weten zodat er rekening kan worden gehouden met eventuele slaaprituelen...


Kadobonnen worden op maat gemaakt en kunnen na afspraak worden afgehaald bij mij thuis.

Bel of sms hiervoor even op 0479-68 94 47 of stuur een bericht via info@puurfotografie.be. Zie ook onder het tabblad 'kadobonnen' voor meer info.


Al een datum in gedachten? Mail me dan alvast en ik kijk direct of die datum nog vrij is...


Klik hier voor het contactformulier.

Klik hier voor het reserveringsformulier.